Λόγω της ιδιαιτερότητας των προϊόντων Dodo’s Land δεν δεχόμαστε επιστροφές ή αλλαγές, για λόγους υγιεινής.
Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε όλες τις απορίες οπότε πριν παραγγείλεις μη διστάσεις να μας τηλεφωνήσεις στο 6945138415 και θα χαρούμε πολύ να σε εξυπηρετήσουμε !

Σε περίπτωση όμως που έχεις δεύτερες σκέψεις για την αγορά σου έχεις δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, αφού πρώτα μας στείλεις ένα email με τον κωδικό παραγγελίας σου, στο hello@dodosland.gr  ή    τηλεφωνήσεις στο 6945138415. Με βασική προϋπόθεση τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, με τα καρτελάκια τους και τις συσκευασίες τους. Δε γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα η σπασμένα προϊόντα.

Οι επιστροφές χρημάτων μπορούν να αποσταλούν μόνο στην δηλωθείσα πιστωτική κάρτα. Θα σου ζητηθεί να δώσεις τα στοιχεία κάρτας για την επιστροφή των χρημάτων σου.

Σε περίπτωση που έχεις επιλέξει την αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Επομένως, θα χρειαστεί να μας στείλεις ένα email που να περιέχει  το όνομα της τράπεζάς, το IBAN και το πλήρες όνομα του δικαιούχου.
Ο χρόνος επεξεργασίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την τράπεζα ή την εταιρεία πιστωτικών καρτών.

Ειδικοί Όροι:

  • Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, με τα καρτελάκια τους και μέσα στις συσκευασίες τους. Δε γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα η σπασμένα προϊόντα.
  • Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό πώλησης με το οποίο παραλήφθηκαν.
  • Τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά ή έκπτωση δεν επιστρέφονται.
  • Το Dodo’s Land δεν καλύπτει τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος, η ασφαλής επιστροφή του προϊόντος αποτελεί ευθύνη του πελάτη γι’ αυτό συνίσταται ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής (Κούριερ, ΕΛ.ΤΑ συστημένο, προβλεπόμενη συσκευασία)
  • Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνει δεκτή εφόσον ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους.
  • Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου το Dodo’s Land.
  • Aν το προϊόν έχει πωληθεί με κάποιο δώρο, τότε θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το δώρο.