Για εμάς

Όλα ξεκίνησαν όταν πήραμε την απόφαση να γυρίσουμε οικογενειακώς από την Αγγλία και να εγκατασταθούμε μόνιμα στην Ελλάδα το 2021. Είμαστε πλέον από τον Ιανουάριο του 2022 μια τετραμελής οικογένεια που αποτελείται από τον Oliver, τη Λυδία, το αγόρι σταρ Theodore και τον ”baby brother” που στην συνέχεια ονομάσαμε William. Mε αφορμή  την ανάγκη μας για ποιοτικά προϊόντα που σχετίζονται με την εκμάθηση και την ανάπτυξη των παιδικών δεξιοτήτων , της λεπτής κινητικότητας και της ανεξαρτησίας δημιουργήσαν την Dodo’s Land, σε αυτό συνέβαλε και πιο έντονα o ερχομός του νέου μας μέλους.

Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε την ανάγκη μας πραγματικότητα και να μοιραστούμε μαζί σας τη σειρά των προϊόντων μας, που αναπτύξαμε, δημιουργήσαμε και αγαπήσαμε και τα οποία βεβαίως χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας και μας γεμίζουν όμορφες στιγμές με χρώμα, φαντασία και δημιουργούν μοναδικές αναμνήσεις . Αυτό ακριβώς θέλουμε να μοιραστούμε και μαζί σας. 

Γιατί διαλέξαμε ως όνομα το Dodo’s Land

Το μικρό αγόρι που κρύβετε πίσω από το όνομα της επιχείρησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο πέρα από τον γιο μας, τον Theodore, που όταν ξεκίνησε να μιλάει και τον ρωτούσες πως τον λένε η απάντηση του ήταν ‘’Ντοντο’’ . Θα θέλαμε λοιπόν να σας καλωσορίσουμε στην πολύχρωμη & φανταστική χωρά της Dodo’s Land. Ο Theodore είναι ο πρώτος που δοκιμάζει τα προϊόντα και κάπως έτσι περνούν τον ’’ ποιοτικό έλεγχο’’ για το τι θα μοιραστούμε μαζί σας και τι όχι.

Οι Αξίες μας

Όπως κάθε γονιός έτσι και εμείς θέλουμε το καλύτερο για τα παιδί μας και κατ’ επέκταση για τα δικά σας παιδιά. Η πολυετής εμπειρία μου (Λυδία) στο χώρο της βιομηχανίας μου έδωσε την δυνατότητα να έρθω σε επαφή με αρκετά διαφορετικά υλικά και γι’ αυτό το λόγο μετα από εκτεταμένη έρευνα και εμπειρία καταλήξαμε ότι η σιλικόνη είναι για εμάς η καλύτερη επιλογή για πολλούς και διάφορους λόγους. Η σιλικόνη παράγεται από χαλαζιακή άμμο, όπως το γυαλί αλλά είναι σαφώς ελαστική και δεν σπάει όπως το γυαλί. Καθαρίζεται ευκολότερα σε σύγκριση με το ξύλο / μπαμπού και δεν χρειάζεται την αντίστοιχη λεπτή μεταχείριση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων, σε αντίθεση με το ξύλο/bamboo . Επίσης, η σιλικόνη ως υλικό είναι πιο ανθεκτική από το πλαστικό και δεν απελευθερώνει επιβλαβείς χημικές ουσίες όταν θερμαίνεται.

Μέσα από την επιχείρηση μας θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δίοδο για ένα διασκεδαστικό και γεμάτο χαρά χρόνο φαγητού και ψυχαγωγίας με την οικογένεια που θα δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις για τα παιδιά μας και τα παιδιά σας μεγαλώνοντας.

Σας ευχαριστούμε,
Λυδία